bg en
Художествена литература

Художествена литература

Романи, разкази и художествени пътеписи, които апетитно разказват истории на хора и отношения, събития и места, традиции и нрави, вино, храна и ресторанти – с нашите книги ще откриете един нов литературен свят, свързан с човешки емоции и съдби, но и с вкусовете и ароматите като неделима част от световната култура.

Да готвиш за Пикасо

Да готвиш за Пикасо

Само няколко месеца след световната премиера на романа “Да готвиш за Пикасо”, състояла се на 9 август 2016, издателство “Гурме” предложи на българските читатели дългоочакваната творба на Камий Обре.


Вълнуващ, динамичен и омагьосващ, “Да готвиш за Пикасо” е роман, който предлага жив портрет на френския юг. Интриги, изкуство, храна и грижливо пазени тайни са вплетени заедно в една история за любов и измами около живота и наследството на Пикасо. Затрогващо и истинско, това добре изградено повествование ме накара да изпитам носталгия по петела с вино на майка ми и слънцето на Жуан ле Пен. 
---Жак Пепен, шеф-готвач, кулинарен автор и ТВ звезда


Феновете на Питър Мейл безусловно ще харесат “Да готвиш за Пикасо”. Камий Обре ни предлага един литературен вариант на буябес - гореща и пикантна смес от изкуство, интригуваща семейна сега, вкусна френска храна и любовен романс, “сготвена” в обления от слънце Прованс.” 
---Ерика Бауърмайстър, автор на “Училище за вкусове и аромати”

Прочети повече

автор

преводач

ISBN

корици

е-книга

страници

купи

-

9789542917953

меки

-

496

подобни книги

Ожених се за веганка left arrow
Майсторът на вино left arrow
Разказите ( и съветите ) на Doctor Wine left arrow
Корсиканска афера left arrow
следващи

следващи