bg en
Медии

Медии

Изданията ни са резултат на дългогодишен опит и страст към виното и храната на всички от екипа на Gourmet Publishing. DiVino Magazine е списание, посветено на българското и световното вино, което излиза на всеки три месеца.

 

Divino magazine е естествено продължение на информацията, която предлагаме в DiVino.bg. Добри вина, винарски изби и винени региони, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, отдадени на виното и добрите ресторанти, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители – ето какво ще откриете на страниците на списанието.

 

Списание „Меню” е двумесечно кулинарно издание с разнообразни, вкусни и балансирани рецепти, приготвени с качествени продукти от шеф-готвач Ивелина Иванова и гостуващи кулинари – професионалисти и любители. Ястията неизменно са снимани и дегустирани от екипа ни. Списанието публикува статии по важни теми свързани с продукти, екология на храната, кулинарни събития,  традиции и култура.

Divino magazine - Брой 23 left arrow
Divino magazine - Брой 22 left arrow
Divino magazine - Брой 21 left arrow
Divino magazine - Брой 20 left arrow
Divino magazine - Брой 19 left arrow
Divino magazine - Брой 18 left arrow
следващи

следващи