bg en
Списания

Списания

За нас, в списание "Меню", храната е общуване и ритуал, вековна култура и акт на творчество, естетика и интелектуално предизвикателство. Всички рецепти в списание "Меню" са приготвени от шеф-готвач Ивелина Иванова, опитани са от екипа ни и са снимани от нашите фотографи. Изключение правят творенията на нашите гости, които изрично са пробвани и снимани от "Меню" освен ако изрично не е указано друго. Съчетаването на храната с качествено вино в умерени количества допринася не само за удоволствието от вкуса и от съпреживяването, но и за едно оше по-здравословно хранене. Виното, тази древна напитка на боговете, е съвършеният партньор на вкусната храна.

Divino magazine e списание за добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия – това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка. Списание, отпечатано на рециклирана хартия, разбира се.

Divino magazine - Брой 18

Divino magazine - Брой 18

Брой 18 на DiVino Magazine представя Топ 50 на българските вина, според екипа на DiVino. DiVino Топ 50 се публикува за четвърта година и представлява не просто класация, а списък с най-добрите за нас вина през изминалата година. На страниците на списанието ще можете да се запознаете и с хората, създали вината от Топ 10. 

Новият брой на DiVino Magazine остава на гребена на вълната с обиколка из може би най-прочутия винарски район в света - Бордо. Освен по популярност, Бордо води и по площта на лозята си. 
Пътешествието с новия брой на DiVino Magazine продължава с белите вина на новия свят от реколта 2014. Ще намерите и селекция на бели вина от Чили, Аржентина и Нова Зеландия, които присъстват на нашия пазар. 

Брой 18 ви среща отново с едно познато лице – колоритния Йордан Дъбов, кафе експерт, дегустатор, консултант и единственият у нас лицензиран кафе-инструктор. Този път като автор в рубриката „Кафе” той повдига завесата към необятния свят на вълшебната напитка. 

Оставаме в България и от страниците на DiVino Magazine представяме двама от най-изявените шеф-готвачи у нас – Милен Панев и Александър Иванчев от софийския ресторант Magus. 

Тези и още интересни срещи ви очакват в новия брой на DiVino Magazine!

Прочети повече

автор

преводач

ISBN

корици

е-книга

страници

купи

-

-

меки

-

88

подобни книги

Divino magazine - Брой 20 left arrow
сп. Меню брой 80 left arrow
сп. Меню брой 79 left arrow
следващи

следващи

Затвори прозорец