bg en
Списания

Списания

За нас, в списание "Меню", храната е общуване и ритуал, вековна култура и акт на творчество, естетика и интелектуално предизвикателство. Всички рецепти в списание "Меню" са приготвени от шеф-готвач Ивелина Иванова, опитани са от екипа ни и са снимани от нашите фотографи. Изключение правят творенията на нашите гости, които изрично са пробвани и снимани от "Меню" освен ако изрично не е указано друго. Съчетаването на храната с качествено вино в умерени количества допринася не само за удоволствието от вкуса и от съпреживяването, но и за едно оше по-здравословно хранене. Виното, тази древна напитка на боговете, е съвършеният партньор на вкусната храна.

Divino magazine e списание за добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия – това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка. Списание, отпечатано на рециклирана хартия, разбира се.

Divino magazine - Брой 19

Divino magazine - Брой 19

В този брой на DiVino Magazine показва защо винените конкурси са важни, но и защо никой от тях не може да даде абсолютната оценка. По темата говорят Тома Костенобъл (Concours Mondial de Bruxelles), Джулия Хардинг MW (съдия в балканският конкурс Balkan International Wine Competition) и Лорейн Имелман (Michelangelo International Wine & Spirit Awards, Южна Африка).


Open publication - Free publishing
Росиди за всеки почитател на българското вино означава младежки, нов и интелектуален подход, който освен че носи успехи, възпитава и радва вярна и все по-разширяваща се публика. На страниците на списанието ще се срещнете с Еди Куриян и Петър Георгиев, от новаторската изба.

Редакторският избор за летните дегустации се спря на актуалното за сезона розе от Франция и от България. Вината от този тип може понякога и да са подминавани с тънка усмивчица, но винаги ще имат запазено място на масата, редом до вкусно приготвени зеленчукови и морски ястия. Ако обаче сте любители на азиатската храна, препоръчваме ви да се запознаете с дегустационните бележки на няколко ризлинга, опитани от екипа на DiVino Magazine.

Пътят на виното в този брой на списанието минава през южната австрийска облат Щирия, която освен с централноевропейската си подреденост и ландшафтна дисциплина впечатлява и с майсторски направени вина.

Настрани от виното Йордан Дъбов задълбочено разглежда сортовете кафе и тяхното значение за крайния резултат в марка порцеланова чашка, а Юлия Костадинова по лятному се впуска в историята на коктейлите.

Храната в този брой е елегентно поднесена от Катя Кондева от бургаския ресторант Нептун, директно "от морския бряг".

Прочети повече

автор

преводач

ISBN

корици

е-книга

страници

купи

-

-

меки

-

88

подобни книги

Divino magazine - Брой 23 left arrow
Divino magazine - Брой 22 left arrow
Divino magazine - Брой 21 left arrow
Divino magazine - Брой 20 left arrow
следващи

следващи

Затвори прозорец