bg en
Списания

Списания

За нас, в списание "Меню", храната е общуване и ритуал, вековна култура и акт на творчество, естетика и интелектуално предизвикателство. Всички рецепти в списание "Меню" са приготвени от шеф-готвач Ивелина Иванова, опитани са от екипа ни и са снимани от нашите фотографи. Изключение правят творенията на нашите гости, които изрично са пробвани и снимани от "Меню" освен ако изрично не е указано друго. Съчетаването на храната с качествено вино в умерени количества допринася не само за удоволствието от вкуса и от съпреживяването, но и за едно оше по-здравословно хранене. Виното, тази древна напитка на боговете, е съвършеният партньор на вкусната храна.

Divino magazine e списание за добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия – това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка. Списание, отпечатано на рециклирана хартия, разбира се.

Divino magazine - Брой 21

Divino magazine - Брой 21

Всеки ден може да е специален, ако сами го направим такъв. Но винаги може да се възползваме и от малко помощ. Затова екипът на Gourmet Publishing създаде новия брой 21 на DiVino Magazine, посветен на специалните вина и продукти.

Много е трудно да определиш едно вино като специално, или дори като по-специално – всяко си има своите уникални черти. Така че няма нищо чудно в разностранните теми на винениете дегустации в списанието: каберне фран и пино ноар от България, южноамерикански вина, благородно сладки, подсилени и пенливи от целия свят. Винените репортажи пък ни водят в южноиспанския Херес, близкия, но непознат сръбски регион Жупа и Шато Палмер в Бордо

Прочети повече

автор

преводач

ISBN

корици

е-книга

страници

купи

-

-

меки

-

120

подобни книги

Divino magazine - Брой 23 left arrow
Divino magazine - Брой 22 left arrow
Divino magazine - Брой 20 left arrow
Divino magazine - Брой 19 left arrow
следващи

следващи

Затвори прозорец