bg en
Списания

Списания

За нас, в списание "Меню", храната е общуване и ритуал, вековна култура и акт на творчество, естетика и интелектуално предизвикателство. Всички рецепти в списание "Меню" са приготвени от шеф-готвач Ивелина Иванова, опитани са от екипа ни и са снимани от нашите фотографи. Изключение правят творенията на нашите гости, които изрично са пробвани и снимани от "Меню" освен ако изрично не е указано друго. Съчетаването на храната с качествено вино в умерени количества допринася не само за удоволствието от вкуса и от съпреживяването, но и за едно оше по-здравословно хранене. Виното, тази древна напитка на боговете, е съвършеният партньор на вкусната храна.

Divino magazine e списание за добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия – това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка. Списание, отпечатано на рециклирана хартия, разбира се.

Divino magazine - Брой 22

Divino magazine - Брой 22

Новото DiVino Magazine 22 – от виното през яйцето до кафето и чая.

 

През февруари екипът на DiVino за пореден път определи на базата на непрекъснати дегустации 50-те най-добри български вина за годината. А забележителният им списък оглавява и новия брой 22 на DiVino Magazine. Но дегустаците не спират с годишната класация и в новия брой ще се запознаете с български червени блендове и вина от Бургундия. За знаменития френски регион пише и Емил Коралов. Винените очерци са допълнени и със статия за една от най-интересните български изби - Вила Мелник.

 

Водещата тема на този брой на DiVino Magazine е яйцето. Във всяка форма и роля, в които може да си го представите - от яйцевидните квеври, в които от незапомнени времена се прави вино в Грузия и Армения, и съвременните бетонни яйца-винификатори, през незаменимата кулинарна роля на яйцето до забележителния му химичен и хранителен състав. И тъй като семената са яйцата на растенията крачката към начините на изпичане на зърната кафе е съвсем малка. А за тези, които предпочитат листенцата на Camellia sinensis, в DiVino Magzine 22 има и интригуваща статия за правилата за чая на Джордж Оруел.

Прочети повече

автор

преводач

ISBN

корици

е-книга

страници

купи

-

-

меки

-

0

подобни книги

Divino magazine - Брой 23 left arrow
Divino magazine - Брой 21 left arrow
Divino magazine - Брой 19 left arrow
Divino magazine - Брой 17 left arrow
следващи

следващи

Затвори прозорец