bg en
Обучение

Обучение

С години натрупваме знания и умения в областта на кулинарията и виното. Овладяхме и способността да ги предаваме на другите. В добре оборудваната си кухня Кулинарно училище „Меню“ ще ви научи да готвите с удоволствие апетитни рецепти у дома, да се почувствате уверени в кухнята и сами да експериментирате въз основа на получените знания. Българска винена академия ще ви научи да дегустирате вина, да различавате аромати и вкусове, да съчетавате вино и храна, да познавате световното винено богатство.

training_top_left.jpg
333333333333333.jpg
training_bottom_left.jpg

Българска винена академия

Българската Винена Академия е образователна институция в областта на виното, винената култура и образование. Основана е през 2011 година от група професионалисти, които имат желанието да предават знанията и опита си. БВА провежда тематични винени курсове и дългосрочно обучение.

Прочети повече
v_proba1.jpg

Кулинарно училище Меню

Кулинарно училище „Меню“ предлага богата програма от курсове за непрофесионалисти, които разкриват кулинарни техники, тънкости и тайни, дават нови идеи за вкусна и красива храна и запознават със съвременните тенденции в готварското изкуство.

Прочети повече
proba10.jpg