bg en
Екип

Екип

 

 

Емил Коралов

Издател

x

Емил Коралов

arrow

Основател и собственик на Gourmet Publishing

 

Като издател на „Бакхус“, първото в България списание за вино и гурме култура от 1999 до 2007, създава конкурсите "Ресторант на годината" и "Българско вино на годината". Заклет ценител и познавач с незаменими познания в областта на виното и храната.

 

Създател е на най-значимия у нас форум на българското вино Divino.Taste, както и на WiFo – да поговорим за храната и виното, провеждано два пъти в годината.

emil.koralov@gourmetbg.eu

Юлия Костадинова

Редактор

x

Юлия Костадинова

arrow

Главен редактор на DiVino.bg  и редактор в Divino Magazine, винен журналист и дегустатор с 15-годишен опит, член на редица международни дегустационни комисии.  Опитен и талантлив винен специалист с точни, тренирани сетива и безпогрешна преценка. Съосновател на ежегодния форум за българско вино Divino.Taste.

julia.kostadinova@divino.bg

Веселина Маринова

Редактор

x

Веселина Маринова

arrow

Журналист и филолог-испанист със задълбочен интерес и емоционално отношение към добрата храна и виното. Като главен редактор на списание "Меню", menumag.bg и редактор в Divino, работи по замислянето на теми и създаването на статии, а се занимава и с проучване на кулинарни традиции и местни продукти, както и с издирване на най-добрите ресторанти, магазини с качествени продукти и други вкусни места. 

vesselina.marinova@gourmetbg.eu

Любомир Бояджиев

Редактор

x

Любомир Бояджиев

arrow

Опитен журналист и редактор „Новини“ и „Ресторанти“ в сайта Divino.bg, а също редактор и автор в списание Divino и „Меню“.  Храната и доброто вино за Любомир са ежедневие и професия, но винаги остават извор на вдъхновение и повод за споделяне с приятели. Винаги ще ви даде добър професионален съвет на тема „ресторанти и вино“.

lubomir.boyadjiev@divino.bg

Людмил Хайдутов

Редактор

x

Людмил Хайдутов

arrow

Кулинарията и ботаниката са двете му големи страсти. А по образование и по призвание е еколог. Работата му като редактор в menumag.bg и в списание "Меню", както и като координатор на софийския конвивиум на Slow Food, кръстосва по естествен начин интересите му към храната и природата.
 

lyudmil.haidutov@gourmetbg.eu

Ивелина Иванова

Шеф-готвач

x

Ивелина Иванова

arrow

Шеф-готвач на списание "Меню", Menumag.bg и преподавател в Кулинарно училище Меню от самото им създаване. Автор е на много кулинарни книги. За нашата майсторка в кухнята готвенето е повече от професия - то е начин на живот. Ива притежава усет и талант да създава нови вкусни ястия и да радва хората около нея с неустоимите й вкуснотии - и в работата си, и у дома. Докато се обърнете, сладкишът е пред вас. И е вълшебен.

ivelina.ivanova@gourmetbg.eu

Елена Негриева

Графичен дизайн

x

Елена Негриева

arrow

Елена създава красивата форма на всички продукти на издателството. Графичният дизайн на списание „Меню“ и кориците на всички книги с художествена литература, както и цялата предпечатна подготовка на Gourmet Publishing са нейна задача и тя я изпълнява с талант, смайваща бързина и всеотдайност. Ненаситно любознателна към храната, тя умее да приготвя нежни сладкиши и изящни торти.

elena.negrieva@gourmetbg.eu

Десислава Ганчовска

Търговия и маркентиг

x

Десислава Ганчовска

arrow

Мениджър търговия и маркетинг или човекът, който има грижата това, което правим в Gourmet Publishing, да достига до всички вас. Върши работата си с истинско удоволствие. Независимо дали е на работа или си почива, Деси  обожава да се наслаждава на хубавата храна. А любимото й занимание вкъщи е да чете книги и то по много.

desislava.ganchovska@gourmetbg.eu

Милена Мардова

Реклама и PR

x

Милена Мардова

arrow

В ролята си на мениджър Реклама и PR в Gourmet Publishing  поддържа връзка с клиенти и медийни партньори. Работата й е свързана основно с комуникацията и именно тук й е силата. Милена държи на перфектната форма и спортува активно, а със свежа енергия се зарежда и като пътува и открива нови места. Обича да опитва нови вина и да експериментира с вегански рецепти.

milena.mardova@divino.bg

Люба Иванова

Координация и събития

x

Люба Иванова

arrow

Като координатор на издателството и мениджър събития от Люба се изисква да знае всичко за всеки аспект от работата на компанията. Тези отговорности са удоволствие за нея, още повече, че тя е най-търпеливият и умел човек в общуването с партньори и клиенти. Любознателен ценител на доброто вино и качествената храна, Люба е и неизчерпаем източник на ентусиазъм и добро настроение. 

luba.ivanova@gourmetbg.eu

Мина Иванова

Координация и събития

x

Мина Иванова

arrow

Потомствен познавач и любител на доброто вино и хубавата храна Мина е във вихъра си, когато организира многобройните събития на Gourmet. Независимо дали е редовна работна винена дегустация или многолюден форум, всеотдайният й перфекционизъм е винаги налице. А ѝ остава време да поддържа и имиджа на компанията в социалните мрежи.

mina.ivanova@gourmetbg.eu

Радослава Димитрова

Счетоводство

x

Радослава Димитрова

arrow

Без нейния принос като счетоводител работата на компанията би била немислима. Ради е всеотдаен и трудолюбив професионалист, а специфичните дейности на Gourmet са й по сърце, тъй като искрено обича и уважава храната, виното и културата, свързана с тях. Това разбиране и съпричастие несъмнено улеснява трудните й финансови задачи.

radoslava.dimitrova@gourmetbg.eu

Драгомир Матеев

Фотограф

x

Драгомир Матеев

arrow

Един от най-добрите рекламни фотографи в България, от години се специализира във художествената фотография на храна и напитки. Дългогодишен фотограф на "Гурме", той е виновен за едни от най-апетитните и изискани композиции на храна. През обектива на Дади ястията буквално оживяват.

dragomir.mateev@gmail.com

Николай Камбуров

Фотограф

x

Николай Камбуров

arrow

С фотоапарата си умее да превръща всяко стръкче магданоз, обикновен картоф или дори стадо овце в картина, радваща очите и душата. Ако ви замирише и ви се прииска да си "отчупите" парченце от снимката на ястието, заслугата е негова.

n.kamburov@abv.bg